DESIGN BY BOOM

Alle designproducten worden handgemaakt en zijn door hergebruikte materialen zichtbaar rauw en puur. Mooie materialen worden gecombineerd. Denk hierbij aan rubber, staal, hout en stof.

Organische vormen en strakke lijnen zijn leidend in de ontwerpen van BOOM. Materialen werken vanuit hun eigen schoonheid. Door deze puurheid te combineren met gladde afwerkingen ontstaat er een bijzonder en mooi contrast.

 

BOOM maakt design op een duurzame manier. Producten worden samengesteld uit hergebruikte materialen en nieuwe grondstoffen. Door het recyclen van tafels, kasten, gordijnen en andere producten stelt BOOM op een bewuste manier een design collectie samen .

 

In het dagelijks leven, thuis op de bank, op je werk of bij vrienden hoopt BOOM (Rick aan den Boom) met designproducten een glimlach op gezichten te toveren.

Ontstaan, door gevoel en creativiteit te volgen. Vormen en lijnen onstaan in gedachten en komen zo op papier terecht. Schetsen worden omgezet in prototypes en zo verder ontwikkeld naar volwaardige designproducten.

 

 

 

1441898_33841030